Handelsbetingelser og retur

HANDELSBETINGELSER OG RETUR

BESTILLINGPå www.profilart.dk kan du bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer eller andet, som ikke fremgår af siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler på www.profilart.dk indgås alle aftaler på dansk.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Profil-Art, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

PRISERAlle priser på www.profilart.dk er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.  

Profil-Art forbeholder sig ret til, at påregne et bestillingsgebyr på DKK 25,00 inkl. moms, hvis bestillingen ikke er foretaget via Profil-Art's webshop.

Der tages forbehold for:

·     Valutaændringer

·     Force majeure

·     Leveringssvigt

·     Afgiftsændringer

·     Udsolgte varer og trykfejl

AFHENTNINGSVAREEn bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.RETURRETDu har som handlende hos Profil-Art.dk 14 dages fuld returret.

Returnering / ombytning:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Profil-Art.dk.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du bærer risikoen for varens værdiforringelse, f.eks. som følge af skader eller brug i den periode, du har haft varen i din varetægt. Du hæfter derfor for eventuel forringelse af varens værdi og skal erstatte en eventuel værdiforringelse over for Profil-Art.

Du må som kunde gerne prøve og undersøge varen på samme måde, som i en fysisk butik, før du eventuelt fortryder købet. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, som den blev modtaget i, betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.SÅDAN BENYTTER DU FORTRYDELSESRETTENHvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver Profil-Art tydelig besked om, at du fortryder dit køb, inden fortrydelsesfristen på 14 dage udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Det er dig selv der holder bevisbyrden for, at meddelelsen er afsendt inden fristens udløb. Herefter har du yderligere 14 dage til, at returnere varen.

Det er altså derfor ikke nok bare, at returnere varen eller undlade, at hente den på posthuset, hvis du har fortrudt dit køb.Hvis du fortryder et køb af en vare, skal du give Profil-Art besked om, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten. Dette skal ske via. mail eller brev.

Mail: webshop@profilart.dk

Brev: Profil-Art – Søndergade 32 – 8700 Horsens.


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de udgifter der er forbundet med tilbagelevering af varen. Alle produkter, der returneres til Profil-Art skal være forsvarligt indpakket.

Profil-Art anbefaler, at varen returneres via Postnord og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for, at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Profil-Art eller ej. Yderligere har du mulighed for, at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.Varen skal sendes til:

Profil-Art

Søndergade 32

8700 Horsens

I forhold til returneringReturpakker skal sendes til den listede adresse. Pakker sendt til pakkeboks eller posthus afhentes ikke.

FRAGT


Fragtomkostninger udgør DKK 35,00 ved fragt uden omdeling. Ønskes pakken leveret til døren koster det DKK 50,00.

Der er gratis levering på ordrer over DKK 499,00.  
Ved forsendelse til udlandet opkræves evt. yderligere porto i henhold til Post Danmarks takster.

LEVERING


Såfremt den/de bestilte varer er på lager, leveres varen inden for 1-3 hverdage.
Levering kan dog blive forsinket pga. udsolgte varer. Hvis varen er udsolgt, vil vi kontakte dig og informere om leveringstid.
Er det ikke muligt at skaffe enkelte artikler hjem inden for rimelig tid, bliver den øvrige del af bestillingen leveret snarest mulig.  
Beløbet vil først blive trukket på din konto, når ordren er behandlet.

BETALINGDu kan betale med Dankort/VisaDankort, Mastercard, Visa Elektron, MobilePay, Eurocard, JCB, Efterkrav (efter aftale – kun erhverv), Kontant (kun i butikken).
Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen er afsendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

REKLAMATION


Alle varer købt i webshoppen er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

SÅDAN BENYTTER DU REKLAMATIONSRETTENVed reklamation bedes du kontakte os på: webshop@profilart.dk og oplyse, så detaljeret som muligt, hvad problemet er (gerne med tilhørende billeder). Så sender vi dig en returlabel du kan sætte på pakken.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse/faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis varen er defekt, eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst mulig kontakte os og meddele fejlen.


Kontaktinformation:
Profil-Art

Søndergade 32

8700 Horsens

Tlf + 45 75 62 67 68

webshop@profilart.dk
Cvr: 13 34 87 74BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER


For at du kan indgå en købsaftale med os på www.profilart.dk , har vi brug for følgende oplysninger:

·     Navn + efternavn
·     Adresse + postnummer
·     Telefonnummer
·     E-mail-adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Profil-Art og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.Såfremt du har nogle spørgsmål er du velkommen til, at rette henvendelse til os på:

Telefon: 75 62 67 68

Mail: webshop@profilart.dk


BEMÆRK

I forhold til returneringReturpakker skal sendes til den listede adresse. Pakker sendt til pakkeboks eller posthus afhentes ikke.


I forhold til afhentningDit køb kan kan fortrydes ved ikke at afhente pakken, dette betyder dog af Profilart vil fratrække den ekstra fragtomkostning der pålægges for at pakken sendes retur til webshoppen. Denne omkostning fratrækkes refunderingen af varens pris.